ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Υπηρεσίες Υψηλής Αποτελεσματικότητας

Παρέχουμε επαγγελματικές και προσιτές υπηρεσίες για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μέθοδος ελέγχου παρασίτων
Οι δύο πρώτες εφαρμογές καταπολέμησης των ανεπιθύμητων παρασίτων (έντομα, τρωκτικά και παράσιτα) (αν χρειαστεί δεύτερη εφαρμογή) θα γίνουν εντός 20 έως 45 ημερών η μία από την άλλη, για να εξαλείψουν τον βιολογικό κύκλο των αυγών. Η πρώτη εφαρμογή θα εξαλείψει τα παράσιτα από τους τόπους αναπαραγωγής και εκτροφής και θα τους εξοντώσει. Ο δεύτερος (αν χρειαστεί) θα εξαλείψει πρόσφατα εκκολαφθέντα παράσιτα - έντομα.
Το συνεχές πρόγραμμα των εφαρμογών έχει σχεδιαστεί για να σταματήσει τη δραστηριότητα των εχθρών παρασίτων. Οι εφαρμογές της ανώτερης σύνθεσης των προϊόντων μας, με την αργή και συνεχή απελευθέρωσή των δραστικών ουσιών, θα διατηρούν μια αποτελεσματική ασπίδα κατά του εισβολέα – παρασίτου γύρω από το σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

image-314143-apolimanseis1.png
1.Εμπόδια κατά των παρασίτων

Δημιουργούμε φράγματα 0,5-1 μέτρα προς τα πάνω και 0,5-1 μέτρα περιμετρικά του σπιτιού μέσω ψεκασμού.

2.Δολώματα - Παγίδες

Προσδιορίζουμε και εξολοθρεύουμε συγκεκριμένα οικιακά παράσιτα.

3. Ειδικά ενέσιμα για τοίχους
Απομακρύνουμε – ξετρυπώνουμε τα ενήλικα παράσιτα από τα κενά των τοίχων.

4. Ρωγμή και χαραμάδες
Απομακρύνουμε – ξετρυπώνουμε τα ενήλικα παράσιτα από τις ρωγμές των εξωτερικών τοίχων.

5. Άμεση αντιμετώπιση
 Προσδιορισμός και αποτροπή πιθανών προβλημάτων από παράσιτα στην αυλή.

6. Κοκκώδη εντομοαπωθητικά
Δημιουργούμε ένα μεγάλο φράγμα γύρω από την περίμετρο του σπιτιού.

7. Αφαίρεση ιστών και φωλιών
 Καθαρίζουμε ιστούς, φωλιές σφηκών και σάκους αυγών από τις μαρκίζες και τις προεξοχές των τοίχων.

8. Εφαρμογές ακριβείας
 Καθιέρωση φραγμάτων στα σημεία εισόδου και στις διαδρομές μετεγκατάστασης.

 9. Σημεία εισόδου
 Τα παράσιτα χρειάζονται μόνο 0,4 χιλιοστά για να μπουν στο σπίτι σας.

 Έλεγχος Παρασίτων

Μοιάζει πολλές φορές με την προσωπική μας υγεία, έτσι όταν υπάρχει πρόβλημα παρασίτων, έχουμε την τάση να εστιάζουμε τότε μόνο στο άμεσο σύμπτωμα. Πολλά παράσιτα συνεχίζουν να εκτρέφονται και να παραμένουν ενεργά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Στην πραγματικότητα, το σπίτι σας συνήθως γίνεται πιο ευάλωτο τους κρύους μήνες καθώς τα παράσιτα ψάχνουν ζεστά μέρη για διαβίωση. Συνδυάστε αυτό με το γεγονός ότι κάθε εποχή παρουσιάζει επίσης ένα κύμα νέων εποχιακών επιβλαβών οργανισμών και η ανάγκη για συνεχιζόμενη υπηρεσία προστασίας παρασίτων στο σπίτι σας γίνεται απαραίτητη.

image-314178-anoiksi.png
ΑΝΟΙΞΗ
Με τον ζεστό καιρό εμφανίζονται ποικίλα παράσιτα (έντομα − αρθρόποδα κλπ.) από το χειμερινό τους καταφύγιο αναζητώντας πηγές τροφίμων και νέα σπίτια. Η φροντίδα της Απεντομωτικής Δυτικής Ελλάδας απομακρύνει όλους τους παραμένοντες χειμερινούς επιβλαβείς οργανισμούς και δημιουργεί κρίσιμα, δυναμικά εμπόδια – φράγματα για την πρόληψη της εισόδου νέων επιβλαβών οργανισμών στο σπίτι σας και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας εποχή.

image-314179-kalokairi.png
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Ο ζεστός καιρός προσφέρει το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για τους σκορπιούς, τις κατσαρίδες, τις αράχνες, τις σφήκες και τα μυρμήγκια. Η δραστηριότητα των επιβλαβών οργανισμών κορυφώνεται το καλοκαίρι λόγω των βέλτιστων συνθηκών διαβίωσης. Οι λύσεις που προσφέρει η Απεντομωτική Δυτικής Ελλάδας θα προστατεύσει το σπίτι σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας, χωρίς έννοιες.

image-314181-fthinoporo.png
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
Καθώς ο καιρός αρχίζει να κρυώνει, τα παράσιτα αρχίζουν να αναζητούν μέρη για να περάσουν το χειμώνα. Θα εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο, αναζητώντας τρόπους να εισβάλουν στο σπίτι σας, αναζητώντας καταφύγιο, πηγές τροφίμων και νερού. Οι τεχνικοί μας ελέγχουν κάθε κρίσιμο σημείο εισόδου και εφαρμόζουν τις λύσεις, δημιουργώντας ένα εξωτερικό φράγμα υψηλής ποιότητας που κρατά τους επιβλαβείς οργανισμούς μακριά από το σπίτι σας.

image-314182-xeimonas.png
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
Στις κρύες μέρες, τα παράσιτα αναζητούν ζεστασιά και μέρη για να κρύψουν και να βάλουν τα αυγά τους. Τα τρωκτικά, οι αράχνες, οι σκορπιοί, τα ψάρακια και οι σκώροι θέλουν να κάνουν το σπίτι σας, δικό τους. Το σχέδιο προστασίας που εφαρμόζει η Απεντομωτική Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να προστατεύει το σπίτι σας όλο το χειμώνα από αυτούς τους ανεπιθύμητους εισβολείς.

Γιατί οι ειδικοί

Η προσπάθεια καταπολέμησης ανεπιθύμητων εντόμων και συμβιωτικών τρωκτικών από μη επαγγελματίες, οι οποίοι δεν έχουν την εξειδίκευση και τις γνώσεις που απαιτούνται είναι ανώφελη. Ίσως επιτευχθεί η προσωρινή απομάκρυνσή τους, όμως αργότερα, στις περισσότερες περιπτώσεις η κατάσταση παραμένει η ίδια. 

Υγειονομική σημασία των εντόμων και τρωκτικών

Η υγειονομική σημασία τους έγκειται στο γεγονός ότι ένας τεράστιος αριθμός αυτών είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών με συνέπεια να είναι υπεύθυνα για σοβαρές ασθένειες στον άνθρωπο και τα ζώα.

Υπεύθυνες λύσεις

Για να επιλύσουμε τα προβλήματα τα οποία προκαλούνται, από τα ανεπιθύμητα έντομα και τα συμβιωτικά τρωκτικά, μελετάμε και αναλύουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και εφαρμόζουμε τον κατάλληλο τρόπο καταπολέμησής τους.